打印 上一主題 下一主題
收起左側

AMaths Mock 卷

呃Post La,一睇就知Out sy la 第十五條係數學(Geo+sum to inf)...A.maThs 冇Ga。
根本亂Copy!
csHoHo 發表於 5-5-2009 16:12

雖然AMaths exam 過左
但突然見到你呢個reply 我都忍唔住回下

1. 要講out-c, 分卷我敢講, 無, 但有好多踩界題目
例如盤尼西林果題, 係好simple 既differential equation, applied maths 野黎
但有AMaths 底係咪做唔到? 唔係
最起碼我出呢題題目時係F6, 而且未讀applied maths
我都"出"到呢題 (係出, 唔係做), 如果AMaths 有返咁上下功力, 絕對做到
其實講真果句, 你當呢條係int + diff 做就得, 根本唔洗當係diff equt.
你講果題sum to inf更加奇怪
sum to inf 明明就係maths syl, 因為amaths 無教就唔考?!
咁Amaths 無教vol of sphere/ cylinder 果d, 你係咪唔可以背, 一定要自己用integration 計返?
AMaths 都無教circle la, 咁你maths 果d circle 既properties 係咪全部唔比用?
(但我記得好似PP有條vector 要用先計到最尾果part wo)

2. 你話我亂copy + 呃post
呃post 我唔理, 我一向唔care d 垃圾分
版主你扣我1000000000分都唔關我事
我目的係想share 我親手出的呢份卷 (讀maths 人的陋習, 喜歡share 自己在數學上的發現)
你無拉拉話我亂copy, 即係詆毀緊我人格, 而且藐視緊我既學識同能力
更曲解左我出卷既原意 (share 自己出的題目+幫大家溫溫書, 份卷有唔少野提)

最後, 我澄清完就算
個post 讓他沉, 橫掂AMaths exam 過左
但你出post 之前唔該唔好亂詆毀人
禍從口出, 聽過未?
回復 支持 反對

支持你丫bearwing
回復 支持 反對

2009年會考黎嫁?
全部齊曬嫁啦??
回復 支持 反對